Ανδρόνικος Ζερβίδης

Ανδρόνικος Ζερβίδης

Υποψήφιος για την προεδρία της Κύπρου

Επιχειρηματίας. Ιδρυτής + Διευθύνων Σύμβουλος της GPG Cyprus, ιδιοκτήτης της GPG UAE, έμμεσος ιδιοκτήτης διαφόρων εταιρειών. Ένας καπιταλιστής με καρδιά. Το πάθος να κάνεις τη διαφορά.

Ο Ανδρόνικος ξεκίνησε την καριέρα του στα μέσα της δεκαετίας του ’70 εργαζόμενος στην πληροφορική για μια μεγάλη τράπεζα και στη συνέχεια για δύο άλλες πολυεθνικές. Προήχθη γρήγορα επειδή βρισκόταν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή κατά τη διάρκεια της έκρηξης της πληροφορικής. Μετά από ουσιαστική εκπαίδευση και εκτεταμένη εμπειρία, ειδικεύτηκε σε έναν εξειδικευμένο τομέα της πληροφορικής, έγινε σύμβουλος και τελικά άνοιξε τη δική του εταιρεία λογισμικού 10 χρόνια αργότερα. Διαθέτει δεκαετίες εμπειρίας μέσω των εταιρειών του, αυτοματοποιώντας τη διαχείριση προβλημάτων και αλλαγών και μετασχηματίζοντας πρακτικές εργασίας για πολυεθνικούς οργανισμούς σε πολλές χώρες. Διαθέτει επίσης εμπειρία στο VC, κατέχει σημαντική πνευματική ιδιοκτησία και είναι διαπιστευμένος διαμεσολαβητής στην εναλλακτική επίλυση διαφορών. Ο Ανδρόνικος είναι παππούς, παντρεμένος με 4 ενήλικα παιδιά και 2 θετά παιδιά.

  • Ιστορικό:Επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος, ειδικός διαπραγματευτής. Διαπιστευμένος διαμεσολαβητής στην εναλλακτική επίλυση διαφορών (ADR), από τη Σχολή Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής Regents College του Λονδίνου.
Ανδρόνικος Ζερβίδης

Ψηφοφορία Ανδρόνικος

Η Κύπρος χρειάζεται έναν ισχυρό και ανεξάρτητο πρόεδρο. Ένας διαφανής πρόεδρος. Ένας έντιμος πρόεδρος.

Το βιογραφικό μου

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο προφίλ του Ανδρόνικου στο LinkedIn

Παραφράζοντας τον Steve Jobs, σας καλώ να “σκεφτείτε διαφορετικά” και να δώσετε σε μένα, έναν έμπειρο διευθύνοντα σύμβουλο και επιχειρηματία, την ευκαιρία να δείξω το δρόμο για μια καλύτερη και πιο ευημερούσα Κύπρο. Ακολουθούν μερικές υπογραφές που έχω, τις οποίες μπορείτε να δείτε στη σελίδα μου στο LinkedIN:

Διαχείριση 100%
Νεοσύστατες επιχειρήσεις 95%
Συμβουλευτική διαχείρισης 75%

45

Έτη διαχείρισης ομάδων

36

Έτη ως επιχειρηματίας

12

Έτη ως εθελοντής Σαμαρείτης της Κύπρου

6

Ηπείρους σε όλες τις επιχειρήσεις