Εάν επιθυμείτε να με βοηθήσετε στο όραμά μου να μεταμορφώσω την Κύπρο, παρακαλώ συνεισφέρετε στην προεδρική μου εκστρατεία. Οποιαδήποτε δωρεά, όσο μικρή και αν είναι, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Υπάρχουν δύο τρόποι δωρεάς:

Revolut:

  • AndronicosCY

Τραπεζικό έμβασμα:

  • IBAN CY35002001950000357037764030
  • Ο κωδικός SWIFT/BIC της Τράπεζας Κύπρου είναι BCYPCY2N.

Το όνομα του λογαριασμού είναι Andronicos Zervides (Presidential Candidate)
Τα χρήματα σας θα αξιοποιηθούν κυρίως για δημόσιες σχέσεις και για ψηφιακή διαφήμιση με χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, νομικούς συμβούλους (αν χρειαστεί) και για υποδομές για την πρόσληψη προσωπικού υποστήριξης/διοίκησης.
Ας μεταμορφώσουμε την Κύπρο μαζί. Ακόμη και αν δεν κερδίσω τις εκλογές, το μανιφέστο μου θα εμβολιάσει άλλους, αν οι κυβερνώντες έχουν τη νοημοσύνη και το θάρρος να το κάνουν. Ας παραμερίσουμε τις ομάδες ειδικών συμφερόντων που ελέγχουν την πολιτική.
Υποθέτοντας τις ομάδες ειδικών συμφερόντων που ελέγχουν την πολιτική, ας τις αφήσουμε!

ΣΥΝΘΗΚΕΣ

  1. Η κυπριακή νομοθεσία περιορίζει το ανώτατο όριο συνολικών δαπανών ανά υποψήφιο σε 1.000.000 ευρώ. Αμβιβάλλω αν τα πολιτικά κόμματα τα οποία υποστηρίζουν τους βασικούς προεδρικούς υποψηφίους συμμορφώνονται με αυτή τη νομοθεσία, αλλά εγώ θα το κάνω.
  2. Οι δωρεές, ανεξαρτήτως ποσού δεν δημοσιοποιούνται, ωστόσο έχω δεσμευτεί στο μανιφέστο μου να αποκαλύψω τις δωρεές όπως για παράδειγμα από Κύπριους της διασποράς,ή άλλα πολιτικά κόμματα.
  3. Δεν υπάρχουν περιορισμοί για τις δωρεές από το εξωτερικό, για παράδειγμα από Κύπριους στο εξωτερικό
  4. Ολες οι δωρεές θα φυλάσσονται σε χωριστό λογαριασμό, που θα δημιουργηθεί από την Τράπεζα Κύπρου για την προεκλογική μου εκστρατεία.
  5. Όλες οι δωρεές στο λογαριασμό Revolut AndronicosCY θα μεταφέρονται στον πιο πάνω ξεχωριστό λογαριασμό.
  6. Σε περίπτωση που δεν υποβάλω υποψηφιότητα, μου προβάλει εμπόδια το κατεστημένο με επίκληση ή επινόηση κάποιας ασήμαντης αφορμής ή τεχνικής λεπτομέρειας, ή απλά δεν καταφέρω να εκλεγώ, τυχόν πλεονάζοντα κονδύλια, θα αξιοποιηθούν για την ίδρυση και λειτουργία του νέου μου πολιτικού κόμματος. Θα ισχύουν χωριστοί νόμοι για τις δωρεές.
  7. Κατά την απόλυτη διακριτική μου ευχέρεια, η πλεονάζουσα ρευστότητα, τα μετρητά, δύναται να παραχωρηθούν σε οποιοδήποτε εγγεγραμμένο Κυπριακό Φιλανθρωπικό Ίδρυμα της επιλογής μου, είτε κερδίσω τις εκλογές είτε όχι.