Μάθετε γιατί ο Ανδρόνικος έφερε μπανάνες, τεράστια παπούτσια και μια πιπίλα στην τηλεόραση, εδώ

Έξοδα και χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας του Ανδρόνικου (PDF)

TV και ραδιόφωνο

TV και ραδιόφωνο

Παρακολουθήστε τις πρόσφατες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις του Ανδρόνικου στο YouTube.

Δείτε τώρα!
Δείτε τώρα!

Δείτε τώρα!

Δείτε την έμπνευση του Ανδρόνικου ‘To Αρχαίο Τραγούδι της Ανθρωπότητας’

Δείτε στο YouTube
Watch now!

Watch now!

Watch Andronicus’ inspirational “The ancient song of the human race” on YouTube

Watch on YouTube

Σχέδιο Ανδρόνικος Για Την Κύπρο

Το ψηφιδωτό που ακολουθεί παρουσιάζει μια πολύ σύντομη εκδοχή του μεγάλου και ριζοσπαστικού μανιφέστου που έγραψα για μπορέσετε να το λάβετε υπόψη σας.

1910-1923

Ιδιοκτήτης: 5min.pw Πηγή: https://www.flickr.com/photos/11339770@N06/15003596582

Από εκεί που κατάγομαι...

Θα ήθελα να μοιραστώ το οικογενειακό μου ιστορικό και τις εμπειρίες μετανάστευσης. Τρεις από τους παππούδες μου ήταν Ελληνοκύπριοι από τη Λευκωσία, την Αμμόχωστο και το Δάλι. Μετακόμισαν νόμιμα στην Αίγυπτο για μια καλύτερη ζωή τη δεκαετία του 1910 – 1923. Αν ήταν παράνομο, είμαι σίγουρος ότι θα είχαν επιλέξει άλλη χώρα. Αυτό που δεν έκαναν κατά την άφιξή τους ήταν να διεκδικήσουν προνομιακά επιδόματα από το Αιγυπτιακό κράτος. Και οι δύο παππούδες μου έπιασαν δουλειά στο Κάιρο επειδή ήταν νόμιμο. Ο ένας ήταν σερβιτόρος, ο άλλος εργαζόταν σε ένα μικρό εργοστάσιο ζαχαροπλαστικής που κατέληξε να διευθύνει μέχρι τον ξαφνικό θάνατό του. Δυστυχώς, και οι δύο απεβίωσαν το 1956, πριν από τη γέννηση μου.

Η γιαγιά μου από πλευράς της μητέρας μου έφυγε από την Κωνσταντινούπολη και μετοίκησε νόμιμα στην Αίγυπτο στις αρχές της δεκαετίας του 1920, σε ηλικία 17 ετών, λόγω της γενοκτονίας της Ανατολίας κατά των Ελλήνων. Αν η Αίγυπτος είχε εκδιώξει τη γιαγιά μου, η μητέρα μου και εγώ δεν θα είχαμε γεννηθεί ποτέ. ούτε τα τέσσερα παιδιά και ο εγγονός μου. Οφείλουμε τη ζωή μας στην Αίγυπτο. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων που η Αίγυπτος δεν απέρριψε την οικογένεια μου γιατί ήταν σχετικά φτωχή, έμοιαζαν διαφορετικοί, ήταν Ορθόδοξοι Χριστιανοί, έτρωγαν «περίεργα» Ελληνικά/Κυπριακά φαγητά και ντύνονταν Ευρωπαικά.

Ψηφοφορία Ανδρόνικος

Η Κύπρος χρειάζεται έναν ισχυρό και ανεξάρτητο πρόεδρο. Ένας διαφανής πρόεδρος. Ένας έντιμος πρόεδρος.

Παραφράζοντας τον Steve Jobs, σας καλώ να “σκεφτείτε διαφορετικά” και να δώσετε σε μένα, έναν έμπειρο διευθύνοντα σύμβουλο και επιχειρηματία, την ευκαιρία να δείξω το δρόμο για μια καλύτερη και πιο ευημερούσα Κύπρο. Ακολουθούν μερικές υπογραφές που έχω, τις οποίες μπορείτε να δείτε στη σελίδα μου στο LinkedIN:

Διαχείριση 100%
Νεοσύστατες επιχειρήσεις 95%
Συμβουλευτική διαχείρισης 75%

Εγγραφείτε στον Ανδρόνικος

Θα είμαι ένας Πρόεδρος που θα είναι έτοιμος να κάνει συμβιβασμούς, αλλά όχι ένας Πρόεδρος βυθισμένος σε πολιτική βρωμιά, ούτε ένας Πρόεδρος που ελέγχεται από πολιτικά κόμματα ή ομάδες ειδικών συμφερόντων. Σας καλώ να διαβάσετε το μανιφέστο μου, να εγγραφείτε για να με ψηφίσετε και να με βοηθήσετε να μεταμορφώσουμε την Κύπρο μέσα σε 24 μήνες μαζί.

Ας απαλλαγούμε από τους πολιτικούς δεινόσαυρους μαζί, γιατί: Οι ερασιτέχνες εξακολουθούν να εξασκούνται μέχρι να το κάνουν σωστά, αλλά οι επαγγελματίες εξασκούνται μέχρι να μην κάνουν κάτι λάθος.

Τελευταία Νέα