Ελπίζω οι μελλοντικοί υπουργοί (2023/4) και βουλευτές (2026) της Κύπρου να το διαβάζουν αυτό. Από την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας αυτού του ιστότοπου, τον Νοέμβριο του 2022, δεν έχω κανένα πολιτικό κόμμα, ούτε έχω καμία πολιτική δύναμη. Ως εκ τούτου, οι περισσότερες από τις διακηρυκτικές μου δεσμεύσεις αναφέρουν “θα το κάνω” και όχι “θα το κάνει η κυβέρνησή μου” ή “θα το κάνει το νέο πολιτικό κόμμα“.

Εγγραφή Ανδρόνικος

Να είστε στη γέννηση κάτι εντελώς καινούργιου, να βοηθήσετε στη μεταμόρφωση της Κύπρου με “διαφορετικά αποτελέσματα”.

Παρακαλείστε να αναφέρετε τον κωδικό χώρας εάν βρίσκεστε εκτός Κύπρου

Βοηθήστε με να σχηματίσω τη νέα μας κυβέρνηση: του λαού, από το λαό, για το λαό;

Θα θέλατε, λοιπόν, να υποβάλετε αίτηση για να γίνετε υπουργός στη νέα μας κυβέρνηση ή βουλευτής του νέου πολιτικού κόμματος; Ή μπορείτε να προτείνετε κάποιον που μπορεί να βοηθήσει στη μεταμόρφωση της Κύπρου; Εάν ναι, απαντήστε στις ακόλουθες ερωτήσεις για τα κριτήρια επιλογής:

1. Είστε τουλάχιστον 30 ετών (μελλοντικοί υπουργοί) ή θα είστε 25 ετών τον Μάιο του 2026 (μελλοντικοί βουλευτές); Oι σωματικές αναπηρίες, όπως η χρήση τροχοκαθίσματος, δεν αποτελoύν βεβαίως κανένα εμπόδιο.
2. Έχετε εγγραφεί για να ψηφίσετε στις κυπριακές εκλογές;
3. Έχετε άριστες δεξιότητες διαχείρισης, οργάνωσης και επικοινωνίας;
4. Έχετε το χάρισμα, τη σοφία και το πάθος να βοηθήσετε στη μεταμόρφωση της Κύπρου;
5. Είστε ειλικρινής και αδιάφθορος και θα μπορείτε να κοιτάζεστε στον καθρέφτη κάθε μέρα, αν διοριστείτε ή ψηφιστείτε στο αξίωμα;
6. Είστε πρόθυμοι να είστε ένας από τους πρώτους 300 που θα βοηθήσουν επίσημα στην εγγραφή του νέου πολιτικού κόμματος; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να υπογράψετε ένα κυβερνητικό έντυπο. Tο όνομα σας δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα.
7. Είστε πρόθυμοι να υπογράψετε αυστηρή συμφωνία εμπιστευτικότητας;
8. Βασικό ερώτημα: Συμφωνείτε με το πολιτικό μου μανιφέστο στο σύνολό του, συμπεριλαμβανομένης της ριζοσπαστικής προσέγγισής μου στο Κυπριακό; Κατεβάστε το πλήρες προεδρικό μανιφέστο (PDF) Ελληνικά / Αγγλικά.
Εάν οι απαντήσεις σας σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις είναι “ναι”, δηλώστε την πρόθεσή σας να υποβάλετε αίτηση ως μελλοντικός υπουργός ή βουλευτής με απόλυτη εχεμύθεια, αλλά κάντε υπομονή και αναμείνατε μερικές εβδομάδες για την απάντηση.

Πρόσθετες ερωτήσεις που δεν σχετίζονται με τα παραπάνω:

9. Θα ήσασταν εσείς ή κάποιος γνωστός σας πρόθυμος να εργαστεί εθελοντικά με μερική απασχόληση και τελικά να πληρωθεί με πλήρη ή μερική απασχόληση; Θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο το να πείσετε τους φίλους και τους συγγενείς σας να εγγραφούν τώρα για να ψηφίσουν για τις προεδρικές εκλογές του 2023.
10. Θα ήσασταν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε πρόθυμος να συγκεντρώσετε χρήματα για να βοηθήσετε στους πολιτικούς μου στόχους να μεταμορφώσω τη χώρα μας και να προσπαθήσω να λύσω το Κυπριακό μια για πάντα;
Εμφανίστηκα ξαφνικά από το πουθενά, επειδή ειλικρινά έχω βαρεθεί τον παλαιοκομματισμό της Κύπρου και τον τρόπο με τον οποίο γίνονται τα πράγματα. Δεν είναι περίεργο που ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένου του 50% των ατόμων κάτω των 25 ετών, δεν μπορεί να μπει στον κόπο να εγγραφεί, πόσο μάλλον να ψηφίσει. Τα κυριότερα πολιτικά κόμματα αναμασούν την ίδια παλιά μουσική με ελαφρώς διαφορετικούς στίχους σαν ένα εξαιρετικά ενοχλητικό σπασμένο δίσκο. Θυμίζει το διάσημο ρητό: “Ο ορισμός της τρέλας είναι να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα“.