21/32. Εισαγωγή πολύτιμων μεταβιβάσεων πινακίδων κυκλοφορίας μεταξύ ιδιοκτητών

21/32. Εισαγωγή πολύτιμων μεταβιβάσεων πινακίδων κυκλοφορίας μεταξύ ιδιοκτητών

Όποιος σκέφτηκε το τρέχον σύστημα υποβολής προσφορών για πινακίδες κυκλοφορίας σε πρόσφατα ταξινομημένα οχήματα, δεν υπολόγισε τα πιθανά έσοδα για την κυβέρνηση, αν είχε σχεδιαστεί σωστά. Ως εκ τούτου, το Τμήμα Μεταφορών μέσω εμπορικού εταίρου (υπόκειται σε διαγωνισμό), θα διευκολύνει τη διαφήμιση, δημοπρασία και μεταβίβαση πινακίδων κυκλοφορίας μεταξύ των κατόχων εγγεγραμμένων οχημάτων που επιθυμούν να το πράξουν. Το κράτος θα εξασφαλίσει ένα σημαντικό τέλος από όλες τις συναλλαγές.

Σε ορισμένες χώρες, για παράδειγμα το Ηνωμένο Βασίλειο, ορισμένες πινακίδες κυκλοφορίας έχουν πωληθεί για εκατοντάδες χιλιάδες λίρες. Για παράδειγμα, το RR 1 ανταλλάχθηκε με £472.000  το 2018, από τον ιδιοκτήτη της Rolls Royce . Οι κάτοχοι των Κυπριακών πινακίδων LAW 1 και CY 1, αν υπάρχουν, μάλλον θα είναι ευχαριστημένοι. Το ίδιο θα κάνουν και οι ιδιοκτήτες οχημάτων που διαθέτουν, επί του παρόντος, μια δυνητικά πολύτιμη πινακίδα σε ένα παλιό όχημα. Ως εφάπαξ δυνατότητας, ο εμπορικός εταίρος του Τμήματος Μεταφορών θα επισημάνει όλες τις δυνητικά πολύτιμες πινακίδες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή. Το Τμήμα Μεταφορών θα ενημερώσει τους ιδιοκτήτες.

1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.