1976 – τώρα

Ξεκίνησα την καριέρα μου δουλεύοντας στο τμήμα πληροφορικής μιας μεγάλης τράπεζας και στη συνέχεια σε άλλους δύο διεθνείς οργανισμούς. Ανέβηκα γρήγορα στη σκάλα των προαγωγών, καθώς βρισκόμουν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, όταν ανθούσε η τεχνολογία. Μετά από ουσιαστική εκπαίδευση και απόκτηση εκτεταμένης εμπειρίας, ακολούθησα ένα εξειδικευμένο τομέα της πληροφορικής, έγινα σύμβουλος και τελικά απέκτησα τη δική μου εταιρεία λογισμικού 10 χρόνια αργότερα. Διαθέτω δεκαετίες τεχνογνωσίας, μέσω των εταιρειών μου στην αυτοματοποίηση της διαχείρισης προβλημάτων και αλλαγών και στον μετασχηματισμό των εργασιακών πρακτικών για πολυεθνικούς οργανισμούς σε πολλές χώρες. Διαθέτω επίσης εμπειρία στο VC, κατέχω ουσιαστική πνευματική ιδιοκτησία και είμαι διαπιστευμένος διαμεσολαβητής στην εναλλακτική επίλυση διαφορών.

Μέχρι τον περασμένο μήνα είχα το προνόμιο να είμαι προστάτης και εθελοντής για τους Cyprus Samaritans, μια εθνική φιλανθρωπική οργάνωση. (Σύνδεσμος στο https://www.cyprussamaritans.org/greekhome/ ) Για 12 χρόνια, ήταν ταπεινό να ακούω και να παρέχω εμπιστευτική συναισθηματική υποστήριξη σε δυσπραγούντες συμπατριώτες μου, πολλές φορές με τάσεις αυτοκτονίας.

Το επώνυμό μου είναι Ζερβίδης, αλλά σπάνια το χρησιμοποιώ. Γενικότερα με αποκαλούν «Ανδρόνικο/Andronicos » ή «κύριο Ανδρόνικο/Mr Andronicos». Του χρόνου, με την υποστήριξή σας, ελπίζω να γίνω γνωστός ως «Πρόεδρος Ανδρόνικος/President Andronicos».

Μετάβαση στην επόμενη ιστορία
Επιστροφή στην ιστορία του Ανδρόνικου